Школа астрології

Доктор Давид Фроулі про астрологію: «Астрологія – це споконвічна наука, самобутня система знань, створена людьми на зорі часів. Астрологія лягла в основу найдавніших космологічних навчань, за допомогою яких наші предки осягали структуру та закони руху всесвіту. Астрологія була наукою про долю, що служила тлумачення земних подій, витоки яких містилися на небесах. І в той же час астрологія була не тільки найдавнішою і найголовнішою з наук про зовнішній світ, а й найважливішою з духовних наук, звернених до світу внутрішнього».

Вивчення Ведичної астрології вимагає часу та заспокоєння розуму, тому що сама ця наука створена на найвищому рівні свідомості. Вивчення Джйотиш-Веду, що означає «Світло Знання», — це зіткнення з найвищою духовністю та моральністю.

І ми вважаємо, що в наш неспокійний час знання, подібні до тих, які дає Ведична астрологія, можуть допомогти навчитися жити в ладі з самим собою і цим світом. Людина, яка знає астрологію, може, на підставі гороскопу, самостійно визначити основні події свого життя та життя своїх близьких людей. Він може обчислити періоди удач і невдачі, час весілля та народження дітей, дізнатися про стан здоров’я та благополуччя фінансової сфери. Він стає чарівником, який черпає необхідну інформацію зі своєї свідомості. Людина, яка володіє знаннями Вед, стає спокійною, цілеспрямованою та міцним духом.А чи не це нам зараз потрібно?

Пізнаючи закони Всесвіту і, розуміючи, який вплив на людське життя надає енергія планет, Ви можете змінити себе, своє життя та життя своїх близьких, стати щасливою людиною самому та зробити щасливими людей, які Вас оточують. Ви зможете розрахувати найсприятливіший час для початку будь-якої справи.

Прогноз астролога цінувався за всіх часів. Астрологія розвиває розум, підтримує його в активному стані, тим самим Ви віддаляєте час приходу старості.

Ви отримуєте ще одну професію, яка приносить користь оточуючим, а Ви отримуєте задоволення та заробляєте гроші.

Ми створили свою систему навчання, яка складається з двох курсів вивчення теорії спільно з практичними заняттями, на яких вивчають Ведичну астрологію вчаться інтерпретації гороскопу та мистецтву консультування.

І курс – базовий

Час навчання – 3 місяці: 2 заняття на тиждень по 2 години.

Програма навчання

1

Перший місяць

2

Другий місяць

3

Третій місяць

Вартість

Вартість курсу – 12 000 грн.
Оплата можлива щомісячно трьома частинами.

ІІ курс – поглиблене вивчення

Час навчання – 3 місяці: 2 заняття на тиждень по 2 години.

Програма навчання

1

Перший місяць

2

Другий місяць

3

Третій місяць

Вартість

Вартість курсу – 15 000 грн.
Оплата можлива щомісячно трьома частинами.

Семінар

«Мухурта - вибір сприятливого часу для різних справ»

Вартість – 1500 грн.

Семінар

«Раху та Кету в житті людини»

Вартість – 4000 грн.

Семінар

«Накшатри та їх значення в натальній карті».

Вартість – 4000 грн.

Семінар

«Чакральний гороскоп. Вибір каменю для упаї».

Вартість – 4000 грн.

Записатися на консультацію